Syksyn tuulahduksia

08.14.2011 - Heidi

Upean aurinkoisen kesän jälkeen alkaa ensimmäisiä merkkejä syksystä olla ilmassa pimenevien iltojen ja viileämpien päivien myötä. Myös meille on saapunut ensimmäisiä tuotteita syksyn 2011 mallistoista.

Mm. People Treen syksy-talvi 2011 mallisto on nimeltään ”Forest and Floral” ja sitä kuvailee vaatemerkin perustaja Safia Minney näin: ”Mallistomme on kokonaan valmistettu käyttäen Reilun kaupan luomupuuvillaa sekä käsinkudottuja kankaita. Syksyn 2011 malleja inspiroi 50-luku ja vintage -räätälöidyt leikkaukset, käsintehdyt kirjailut sekä ommelyksityiskohdat. Mallistossa on aiempiin sesonkeihin verrattuna hieman pidemmät helmat ja hihan pituudet sekä istuvammat silhuetit.” Paljon uutta ja ihanaa on siis taas tulossa kauppaamme sitä mukaa kun Reilun kaupan valmistajat saavat tuotteita valmiiksi Intiassa, Nepalissa ja Bangladeshissa ja ne saadaan laivakuljetuksilla Eurooppaan!

Lucy-ruutumekko, kudottu käsin Bangladeshissa

Lucy-ruutumekko, kudottu käsin Bangladeshissa

Suzie-mekko, Reilun kaupan luomupuuvillaa Intiasta

Suzie-mekko, Reilun kaupan luomupuuvillaa Intiasta

Sonia-mekko

Sonia-mekko, kudottu ja painettu käsin Bangladeshissa

Avainsanat: , ,

Kommentointi on suljettu.