Täydennystä ja hiukkasen uutta IDEO:lta!

01.26.2011 - Heidi

Saimme täydennystä eli lisää kokoja suosittuihin IDEO-merkin trikoo- ja samettipaitoihin tänään ja tuotteet onkin jo lisätty kauppaamme. Samalla saimme pari uutta keväisen pirteää t-paitaa, joissa on kiva malli ja kauniit yksityiskohdat.

Estelle t-paidat

Estelle t-paidat

Olemme muuten juuri tilailemassa kevät-kesän liikuttavia Prana-uutuuksia, joten jos sinulla on jokin tietty/tietynlainen tuote tai liikuntavaate, jollaista toivoisit meidän etsivän kauppaamme, lähetä meille sähköpostia! Pranan uudesta mallistosta löytyy tänäkin vuonna mm. rentoja shortseja ja laadukkaita t-paitoja miehille sekä ihanasti kuvioituja, teknisiä, mutta naisellisia liikuntavaatteita naisille!

Prana-meininkiä

…Vielä kun muutamat pakkaset kestetään, niin eiköhän se kevätkin sieltä pikkuhiljaa tule!

Prana-jooga

Kommentointi on suljettu.